Powered By Blogger

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΛΥΒΙΚΟΥ

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ ΓΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ΝΕΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ΄΄

Επιτροπή αγώνα για την ενιαία επαρχία Σητείας: Αποτέλεσμα δημοψηφίσματος στο Σταυροχώρι


Η Επιτροπή αγώνα για την ακεραιότητα της επαρχίας Σητείας ανακοίνωσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Σταυροχώρι. 95% υπέρ της συνένωσης με τον Δήμο Σητείας .



Η Επιτροπή Αγώνα για την Ακεραιότητα της Επαρχίας Σητείας θεωρεί πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έγινε στις 8 Αυγούστου 2010 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταυροχωρίου του Δήμου Μακρύ Γιαλού.



Ο μεγάλος αριθμός εκλογέων (241) που πήγαν στις κάλπες παρά τις αντίξοες συνθήκες (υπονόμευση του δημοψηφίσματος από τους Δήμους Μακρύ Γιαλού και Ιεράπετρας, παύση για τιμωρία και εκφοβισμό του Αντιδημάρχου Μακρύ Γιαλού κ. Καραλή, αρνητικές παρεμβάσεις παραγόντων, ακατάλληλη χρονική περίοδος κ.α.) σε συνδυασμό με το συντριπτικό ποσοστό (95%) των ψηφοδελτίων υπέρ της συνένωσης με τον Δήμο Σητείας δείχνει καθαρά την θέληση της τοπικής κοινωνίας.

Η επιτροπή μας συνεχίζει τον αγώνα για την ταχεία και δίκαιη λύση του προβλήματος του Δήμου Μακρύ Γιαλού, σύμφωνα με την θέληση των τοπικών κοινωνιών, όπως έχει δώσει οδηγίες ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Έτσι μόνο θα επανέλθει η ηρεμία στην περιοχή και θα ανοίξουν οι δρόμοι της συνεργασίας για τη λύση των προβλημάτων και της ανάπτυξης του τόπου.



Πηγή : lasithonews

Αναρτήθηκε από sitia-news.blogspot.com στις 1:53 μ.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz 1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20% - ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΛΟ ΑΛΟΓΟ (ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ κλπ...)

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ!! ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΙΩΤΗΣ



13 Αυγούστου 2010 11:51 π.μ.



Δημοσίευση σχολίου ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Κ. ΡΕΜΠΕΛΑΚΗ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ !!!

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας επισυναπτω δυο άρθρα, από το επισημο site (www.tkalantzakis.gr) του Δημάρχου Μακρύ Γιαλού, που έχουν να κάνουν με τα θέμα.

    ΘΕΜΑ 1:Απάντηση του Δημάρχου Μακρύ Γιαλού στο δημοσίευμα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Σητείας

    http://www.tkalantzakis.gr/apantiseis9.html

    ΘΕΜΑ 2:Διευκρινίσεις Δημάρχου Μακρύ Γιαλού σχετικά με τη δημιουργία του ΣΜΑ

    http://www.tkalantzakis.gr/deltio11.html

    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή