Powered By Blogger

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΛΥΒΙΚΟΥ

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ ΓΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΣΤΟ
ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η απόφαση του Δημάρχου Μακρύ Γιαλού Θεοδόση Καλαντζάκη και της ομάδας των οκτώ (8) δημοτικών συμβούλων Ι. Τζιρβελάκη, Ε. Τσομπανάκη, Μ.Βρυγιωνάκη, Ι. Βογιατζή, Ι. Σφυράκη, Γ. Χατζάκη, Ν. Καρύδη, Γ. Λιανάκη, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Σήφη Αναστασάκη ,είναι ιστορική , υπερκομματική, καταλυτική, ενωτική και ελπιδοφόρα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Είναι μεγάλη ,καθοριστική και μονόδρομος για ένα καλλίτερο μέλλον.


Ο Δήμαρχος και η Δημοτική του ομάδα έδειξαν για μία ακόμη φορά, ότι σκέπτονται και δρουν συνεκτικά και αποτελεσματικά, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε αυτούς, που πίστεψαν στην αποχή ή ύπαρξη άλλου ψηφοδελτίου, επενδύοντας στην αποδυνάμωση και διαίρεση του Δήμου. Ήταν μία κίνηση ΜΑΤ στην πιο δύσκολη στιγμή και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί:

1. Απελευθερώνει υγιείς δυνάμεις του Δήμου , οι οποίες δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν σε ένα πολλαπλά διαιρεμένο τοπίο.

2. Ο τόπος έχει ανάγκη τα ικανά και καταξιωμένα άτομα να είναι στη Διοίκηση του Δήμου μετά τις εκλογές και όχι στην αντιπολίτευση.

3. Ο Δήμος Μακρύ Γιαλού έχει πολλά προβλήματα, που μόνο μέσα από ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο μπορούν να δρομολογηθούν ή να επιλυθούν και να διασφαλιστούν η ενότητα , η συνοχή και η συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας στο νέο Καλλικράτειο Δήμο Ιεράπετρας.

Μετά τις δεσμεύσεις του επικεφαλής του συνδυασμού Σήφη Αναστασάκη για τη λειτουργία των υπηρεσιών , τη διασφάλιση της ενότητας και της υλοποίησης βασικών αναπτυξιακών έργων της περιφέρειας του Δήμου Μακρύ Γιαλού, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα από τα δυναμικότερα και πλέον ενωτικά ψηφοδέλτια στην ιστορία του τόπου. Έτσι έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε για ένα καλό ξεκίνημα στον μεγαλύτερο Δήμο του Νομού με μία ακόμη καλύτερη αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής του .

Με την ιδιαιτερότητα της περιοχής λόγω των τελευταίων γεγονότων στο Δήμο Μακρύ Γιαλού, η ενωτική πλέον συμπόρευση ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΑΚΗ-ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ, αποτελεί την πιο φερέγγυα πρόταση για το Δήμο Μακρύ Γιαλού και γενικά για το νέο Δήμο Ιεράπετρας. Είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο, που το στηρίζουν τόσα καταξιωμένα στελέχη και μπορεί να δώσει ελπίδα και σιγουριά χωρίς ρίσκα και τυχοδιωκτισμούς. Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με σοβαρά θέματα όπως είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα κομματικά χαρακώματα ,οι αγκυλώσεις στο παρελθόν, ίσως και κάποια λάθη, πρέπει να παραβλέπονται και να μην είναι εμπόδια στην καλύτερη αξιοποίηση υγιών, καταξιωμένων και δημοφιλών στελεχών. Πρέπει να καταλάβουν όλοι, εξ’ αιτίας της ιδιαιτερότητας των προβλημάτων στο Δήμο Μακρύ Γιαλού, ότι μπαίνουν άλλες προτεραιότητες , που μόνο ενωτικά μπορούμε να διασφαλίσουμε. Η απόφαση του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας είναι θετικότατη γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και όχι μόνο.

ΟΣΟΙ ΔΡΟΥΝ Η' ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΑ Η' ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩΤΙΚΑ, ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ.



ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου