Powered By Blogger

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΛΥΒΙΚΟΥ

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ ΓΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ






Οι Αυτοδιοικητικές και Περιφερειακές εκλογές τέλειωσαν .

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε όλη αυτή την διαδικασία σε όλο αυτόν τον αγώνα . Τα σίγουρο είναι ένα . Είμαι βέβαιος ότι όλοι τον χάρηκαν αυτόν τον αγώνα , γιατί σημασία δεν έχει το τέρμα αλλά η διαδικασία να φτάσεις στο τέρμα όπως λέει και ο Κ. Καβάφης στο ποίημα του «Ιθάκη». Για αυτούς που έκοψαν το νήμα πρώτοι με την έννοια της σταυροδοσίας ένα μπράβο παραπάνω , σε αυτή την διαδικασία άλλοι είναι ευχαριστημένοι και άλλοι δυσαρεστημένοι ο καθένας έχει τους λόγους του είτε έτσι είτε αλλιώς.

Αυτοί που κέρδισαν έχουν κάθε λόγο να χαίρονται από την μια μεριά , όμως από την άλλη θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι μεγάλη με την έννοια ότι τα προβλήματα των Νέων Δήμων του Νομού μας που πρόεκυψαν από νέο Καλλικρατικό νόμο 3852/07-07-2010 είναι πολλά και ποικίλα και για την λύση τους χρειάζεται γνώση , προσπάθεια , υπομονή και επιμονή.

Αυτό βέβαια που δεν πρέπει να ξεχνούν είναι ότι ο κόσμος τους παρακολουθεί και θα τους παρακολουθεί για τις προτάσεις τις ελλείψεις τις παραλείψεις τους , την εξυπνάδα και τον τρόπο συμπεριφοράς τους στο δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο που θα συμμετέχουν.

Γνωρίζουμε βέβαια λόγω της οικονομικής κρίσης , ότι το πλαίσιο στο οποίο οι νέες Αυτοδιοικητικές μονάδες καλούνται να δράσουν είναι ακόμα πιό θολό πιό δύσκολο λόγω έλλειψης πόρων από την κεντρική εξουσία.

Τι χρειάζεται : Αυτό που χρειάζεται τώρα σε πρώτη φάση , είναι ο επαναπροσδιορισμός των προτεραιοτήτων με πρώτες προτεραιότητες την κοινωνική προστασία και την υγεία που είναι η απαραίτητες προϋποθέσεις για την κοινωνική συνοχή και την ηρεμία του κόσμου , προκειμένου ο Δήμος και η Περιφέρεια να έχουν μια ομαλή πορεία , για να μπορέσουν να ασχοληθούν και με τα άλλα εξίσου δύσκολα προβλήματα που τους περιμένουν .



Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους .



Και μια ευχή



΄΄Καλή υγεία , σώφρονα λογισμό , καρδία καθαρά ΄΄



Γιώργης Περαντώνης

Καθηγητής Μαθηματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου