Powered By Blogger

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΛΥΒΙΚΟΥ

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ ΓΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

« Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

« Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»




Η απόφαση Χριστοφακάκη να βρεθεί σε κοινό ψηφοδέλτιο κάτω από τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ και νομάρχη Λασιθίου Σήφη Αναστασάκη , και αν ακόμη υπαγορεύτηκε από την αδυναμία του να εξασφαλίσει ταυτόχρονα τη στήριξη τόσο από το στρατόπεδο της ΝΔ όσο και από το στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη, ήταν μεγαλειώδης, πρωτόγνωρη, ειλικρινής, ανατρεπτική και καθαρά ενωτική. Ήταν μία προσωπική του πρωτοβουλία σε συνεννόηση με τους στενούς συνεργάτες του και τίποτε παραπάνω.

Η κίνηση ανοίγματος του Σήφη Αναστασάκη τιμά τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά πρωτίστως τιμά αυτόν που προσχωρεί, όταν μάλιστα αυτός είναι ένας πρώην Δήμαρχος, που στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, με το υψηλότερο ποσοστό από όλους τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση (Δεύτερος μετά τον Αναστασάκη και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους).

Αποδεικνύουν και οι δύο συντελεστές αυτού του παντρέματος για άλλη μία φορά στην πράξη, ότι σκέπτονται αυτοδιοικητικά για ένα καλό ξεκίνημα του νέου Καλλικράτειου Δήμου της Ιεράπετρας .

Με το σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει», οι δημοφιλέστερες λοιπόν αυτοδιοικητικές προσωπικότητες, αποφάσισαν «να συνεννοηθούν, να συμπορευτούν και να εργαστούν από κοινού, έξω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές φιλοδοξίες και εγωιστικές αγκυλώσεις, συγκροτώντας ένα ενωτικό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο».Όταν απευθύνεις ανοικτό κάλεσμα προς κάθε κατεύθυνση, για συμμετοχή όλων των ενεργών δημοτών στην κοινή προσπάθεια για το συμφέρον του νέου δήμου Ιεράπετρας- Μακρύ Γιαλού, είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανοίγεις μετά χαράς την πόρτα σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , που με τη δράση τους τα τελευταία χρόνια έπαιξαν και παίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στα τεκταινόμενα της ευρύτερης περιοχής. Είναι σωστό και επιβεβλημένο να προσπαθούμε να αξιοποιούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, όταν μάλιστα χαίρουν εκτίμησης και συμπάθειας από πολλούς συμπολίτες μας. Τους απλούς δημότες εξ’ άλλου στις Δημοτικές εκλογές δεν τους ενδιαφέρουν οι εσωτερικές διεργασίες και τριβές στα κόμματα, αλλά η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου τους. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Η συμμαχία αυτή, που σίγουρα δεν είναι κομματική, προσδίδει στον υποψήφιο Δήμαρχο και σε όλη την περιοχή τα εξής βασικά αξιοσημείωτα θετικά στοιχεία:

Δίνεται η καλύτερη δυνατότητα επιλογής των ικανότερων υποψηφίων χωρίς να πιάνουν τόπο οι δεδομένοι εκβιασμοί κάποιων μόνιμων διεκδικητών θέσεων και αξιωμάτων. Λύνονται κυριολεκτικά τα χέρια του, αφού συγκεντρώνει την συμπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου.

Απελευθερώνει κάποια ικανά στελέχη ,που δεν θέλουν να φέρουν την κομματική σφραγίδα και αντλούν ψήφους από όλους τους χώρους.

Δίνεται η καλύτερη δυνατότητα εκπροσώπησης, διαχείρισης και αντιμετώπισης της ιδιαιτερότητας του Δήμου μακρύ Γιαλού, με διασφάλιση κάποιων βασικών παραμέτρων για την καλύτερη αναπτυξιακή πορεία του, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό ενωτικό ψηφοδέλτιο.





Μπάμπης Κανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου